Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Termék részletekVitiskin hidrogél 50 ml

Raktárkészlet: 20 db
Vitiskin hidrogél 50 ml
11 990 Ft

 

 

Mennyiségi árengedmények megtekintéséhez kattintson a "Kedvezmény" fülre a termékleírás felett.

 •  

  A Vitiskin hidrogél a vitiligós, azaz pigmenthiányos bőrterületek kezelésére készült készítmény.

  A Vitiskin a tyrozináz enzim festéktermelő aktivitásának visszaállításra törekszik, amelynek hatására a pigmenthiányos területek festéktermelése újra beindul.
  Legfontosabb hatása a vitiligos foltokban felhalmozódott, - festéktermelő enzimet gátló - hidrogén peroxid felesleg inaktiválása nagy koncentrációjú szuperoxid dizmutázzal.

  A Vitiskin hatásmehanizmusa két pilléren alapul.

  1. A Superoxid-dizmutáz a pigmenthiányos területen felhalmozódott hydrogén-peroxid és szabadgyökök inaktiválását végzi, megszüntetve azok festéktermelést gátló hatását.
  2. A festéktermelő tyrozináz enzim kofaktorait ( a működéshez az alapanyagon kívül szükséges további anyagok )  pótolja vissza a pigmethiányos területen, amellyel a festéktermelő enzim működési körülményeit optimalizálja.


  A tyrozináz kofaktorai:

  • Réz ion
  • Cink ion
  • B 12 vitamin
  • Calcium panthotenát

  A Vitiskin hidrogél ezeket az anyagokat is tartalmazza.


  A kezelés 

  A kezelést végezhetjük önmagában Vitiskinnel is, de bőrgyógyász által végzett UVB fényterápia, kvarcolás a hatást 40-50%-al javítja.

  A Vitiskin segít a festéktermelést gátló szabad gyökök semlegesítésében, valamint a festéktermelő enzim optimális működési feltételeinek biztosításában a kofaktorok pótlásával.

  Egyes vitiligo specialisták javasolják a festéktermelés kiindulási alapanyagának, a phenylalanin nevű aminosavnak az egyidejű bevitelét is a kezelés alatt.
  Ilyen étrendkiegészítő kapszula például a Fenilton 750 mg nevű készítmény, amely napi 1 kapszulában biztosítja a phenylalanin bevitelt.

  Használat

  Alkalmazza a hidrogélt a pigmenthiányos bőrterületre naponta kétszer, reggel és este.

  Ne felejtse, hogy a kezelés optimális eredményességéhez fényterápia is szükséges ! ( UV terápia, kvarc, solárium).

  Tipp

  Javasolt a kezelést bőrgyógyász által végzett UVB fényterápiával kiegészíteni, illetve szintén javasolt a kezelés alatt a festékképződés alapanyagát jelentő D,L-Phenilalanin kapszula szedése. (Fenilton 750 mg).
  Az eddigi tapasztalatok alapján a legjobb hatást 10 hetes Vitiskin terápia és paralell végzett 10 hetes UVB fényterápia egyidejű alkalmazásával értek el.


  „Airless system” – védi az aktív hatóanyagokat az oxidációtól.
  Polymer hidrogél – gyors penetráció

   

   

  Részletek:

  Vitiskin terméklap

  Fenilton 750 mg

   

   


   

  Vásárlói visszajelzések


  Június óta használom a krémet, két hónapig szinte a bőröm tudomást sem vett róla. A harmadik hónap elején apró pöttyök jelentek meg a kezelt felületen és ezek a pontok elkezdtek szélesedni és egyes helyeken már folynak össze.
  Nagyon sok krémet kipróbáltam már, de egyik sem volt hatásos nálam, pedig mindegyikkel kitartó voltam. Úgy érzem ,hogy megtaláltam ebben a krémben ami számomra reményt nyújthat a pigmentáció felé.
  Ez a folyamat nagyon lassan megy végbe,de legalább már elindulni látszik.
  Mindenkinek ajánlom, sok kitartást hozzá!

  Tisztelettel: H. Józsefné Eszter

  A nyári időszakban kb. két hónapig tartó kezelés után egy pici javulás mutatkozott az arcon, de a kezeken nem. Tekintve, hogy hosszabb kezelés lett volna szükséges, továbbá más szerek esetében még ennyi javulás sem volt látható, én használhatónak vélem a készítményt a vitiligó kezelésére. A készítmény minősége megfelelő.

  Tisztelettel: Dr. Z. János

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!11 990 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 3 db5 %11 391 Ft/db
  3 db vagy többkevesebb mint 4 db10 %10 791 Ft/db
  4 db vagy többkevesebb mint 5 db15 %10 192 Ft/db
  5 db vagy több 20 %9 592 Ft/db
Webáruház készítés