Új jelszó kérése

Termék részletekSecalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)

Raktárkészlet: 32 db
Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)
 • Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)
 • Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)
 • Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)
3 990 Ft3990

"Rücskös bőr"- "grízes bőr" kezelésére, mely leggyakrabban a kar hátsó oldalán és a combon alakul ki.

(Keratosis follicularis vagy pilaris)

 • "Rücskös bőr"- "grízes bőr" kezelésére, mely leggyakrabban a kar hátsó oldalán és a combon alakul ki. (Keratosis follicularis vagy pilaris).
  Az elváltozás két formában ismert aszerint, hogy milyen színű a hámcsapoktól érdes bőrterület - fehér vagy gyulladásosan pirosas. (Keratosis pilaris rubra és alba).

  Az állapot elsősorban esztétikai probléma, illetve a párkapcsolat során zavaró, amikor a bőrt simogatják.

  Szabaduljon meg a zavaró dörzsölő érzéstől!
  Nem mindegy milyen érzés ha simogatják a bőrét!
  Legyen az Öné is sima és bársonyos...

  Paraben mentes
  Illóanyag mentes

  http://www.isis-pharma.hu/secalia.html
  Vásárlói visszajelzések


  "Maximálisan elégedett vagyok a webáruházból rendelt termékkel, már néhány kezelést követően szemmel látható az eredmény, a bőr puhábbá, selymesebbé válik.
  Pár hetes használat után pedig szinte teljesen rendbe hozza az érdes bőrfelületet. Bátran ajánlom másoknak is, mivel hatékony és minőségi termékről van szó.

  További jó munkát Önöknek! "
  K. Ildikó

  "Kedves Gyógypatika! 
  Szivesen beszámolok a tapasztalataimról. Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris) krémet 3 hónapja vásároltam önöktől. 1-2 használat után már érezhetően simább, finomabb lett a kezelt felület. Nemcsak én, de a lányom is ugyanezt tapasztalta. Várom, mikor lesz megint akcióban ez a krém! Biztosan megint veszek, mert eddig egy krém sem volt ennyire hatásos.
  Köszönettel: V. Manyi

  Tisztelt Webáruház!
  Terméküket a bőrgyógyászom ajánlotta, és hatásával teljes mértékben meg voltam elégedve. Talán csak egy ici-pici gond volt vele, hogy kevés helyen lehet személyesen megvásárolni, de erre az orvosom felhívta a figyelmemet. Ezáltal már nem is keresgéltem patikákban hanem rögtön interneten.
  Üdvözlettel: P. Mónika

  Igen elégedett vagyok a termékkel. Szívesen ajánlanám másoknak is!
  Köszönettel: K. Adrienn

  Kedves Gyógypatika webáruház csapata!
  A terméküket napi szinten használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Felpuhította a felkaromon a bőrömet, és a hegeket (amiket a hámcsapok nyomkodásával okoztam) elhalványította.  Én 100% ig meg vagyok elégedve a termékekkel, rendszeres vásárlójuk leszek. Ha kifogytam, rendelem is az utánpótlást!
  Egy elégedett vásárló,
  G. Tibor

  Tisztelt webáruház! 
  A termékkel maximálisan meg vagyok elégedve, épp úgy mint a rendelés és a kiszállítás gyorsaságával.
  A készítményt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom.
  S. Roland

  Tökéletesen meg vagyok elégedve a készítménnyel ,már több személynek is ajánlottam. Hatásos és ár-érték arányban is megállja a helyét
  R. Andrea

  Tisztelt Gyógypatika Webáruház! 
  Véletlenül találtam rá a termékükre, aminek nagyon örülök.
  2 hónappal ezelőtt rendeltem először a  Secalia A.H.A .- krémet, ami ennyi idő alatt szinte teljesen megszüntette a bőrömmel kapcsolatos problémámat. Azóta már újra is vásároltam.
  Szuper termék. Bátran ajánlom másoknak is ! 
  Mégegyszer köszönöm : Sz. Tímea

  Tisztelt webáruház! 
  Nagyon jó véleménnyel vagyok a Secalia A.H.A-ról. Valóban hatásos ez a termék. A bőr puhább lesz tőle és a kis pöttyök eltűnnek. A lényeg, hogy rendszeresen használja az ember. 
  Köszönettel: K. Zsófia

  A készítménnyel teljesen meg vagyok elégedve, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 
  Üdvözlettel,
  J. Eszter

  Kedves Gyógypatika!
  Régóta szenvedtem ettől a bőrbetegségtől. Az Önöktől rendelt krém nagyszerű, kellemes bőr érzetét adja, az érdesség rendszeres használat során minimálisra csökken, gyulladás eltűnt. Javaslom a terméket, megéri az árát.
  Köszönettel: K. Anita

  A termékkel nagyon elégedett vagyok. Amint elfogy, azonnal vásárolni fogom a következőt!
  P. Orsolya

  A Secalia AHA krémnek nagyon örülök, mert már sok mindent kipróbáltunk a lányomnak, de eddig csak ez segített, ráadásul az ára is kiváló.
  B. Marianna

  Ezt a krémet fiamnak rendeltem, mert felső karján tapasztaltam ezt a rendellenességet. Annyit azonban már bátran állíthatunk, hogy szebb a bőre! A javulás valószínű, hogy hosszadalmasabb lesz, mint gondoltuk.  A krém nem az olcsó kategóriába tartozik, de úgy vélem megéri a befektetést. Csak ajánlani tudom! 
  Tisztelettel: B. Lászlóné Györgyi

  A lányomnak vásároltam, úgy tűnik, hogy beválik.
  Köszönjük : M. Mara

  Kb. 3 hete használom a Secalia A.H.A - érdes bőrre (keratosis pilaris)  krémet és nagyon jók a tapasztalataim.
  Napi egy használattal nagyon sokat javított a felkaromon. A bőröm puhább és szebb lett, a piros kis pöttyök sokat halványodtak. A krém illata semleges, viszonylag gyorsan beszívódik, használat után nem hagy zsíros érzetet maga után. Én mindenkinek ajánlanám a terméket, hogy próbálja ki, aki hasonló problémával küzd.
  P. Éva

  Elég szkeptikus voltam, amikor az első Secalia A.H.A.-t megrendeltem. Szerencsére pozitív csalódás ért! Végre egy termék, ami hatásos!:) Az ára elég borsos, de mindenképpen megéri! Már néhány napos használat után érezni lehetett a változást. Persze csodát senki se várjon, de Önök nem is ígérik ezt. Rendszeres alkalmazásával kordában lehet tartani a "rücsköket".:)

  Ugyanezt tudom elmondani a hidratáló arckrémről is. (Sensylia)
  További jó munkát!
  Üdv!  V-N. Ágnes

  Nagyon jó véleménnyel vagyok termékükről. Már évek óta kerestem egy olyan krémet ami segíthet a bőrproblémámon mert eddig semmi nem segített. Amikor rátaláltam a termékükre az interneten nagyon örültem hogy végre egy olyan termék amiről csupa pozitív visszajelzést olvasok a vásárlóktól. Rögtön meg is rendeltem, meglepően gyorsan kiszállították és már rögtön ki is próbáltam. Már az első használat után éreztem hogy mennyire puha lett tőle a bőröm és pár hetes használat után már szemmel látható volt az eredmény!

  Nagyon tudom ajánlani Mindenkinek a Secalia A.H.A terméket! Megéri az árát!
  Üdvözlettel
  L. Krisztina

  Abszolút elégedett vagyok a krémmel, annak ellenére, hogy nem bíztam a hatásában. Már az első használattól kezdve csökkent a pirosság a felkaromon, 3-4 használat után pedig szinte teljesen eltűnik a gyulladás, és a foltok száma jelentősen csökken. Sajnos nem tudom állandóan használni a krém állagából adódóan, de a kiszerelés még napi használat mellett is elég lenne hónapokra.
  J. Ildikó

  Igen elégedettek vagyunk a kis fiamnak már nem olyan a keze mint ezelött volt! ájálni fogom önöket.
  R. Melinda

  Kedves Gyógypatika Webáruház!
  Nagyon meg vagyok elégedve a Secalia A.H.A krémmel és az árával is. Napi egyszer használom és az eredmény magáért beszél. Javasoltam ismerősömnek, és legközelebb neki is kell rendelnem.
  Üdv.: T. Nikoletta

  Tizenéves gyerekem használja  a felkarján levő érdes bőr kezelésére, naponta egyszer. 1-2 hét után már észrevehető ( tapintható ) a változás, tehát tényleg hatékony a krém. Pedig néha el is felejti este  fölkenni …
  Üdvözelettel V. Katalin

  Tisztelt webáruház!
  Nagyon megvagyok elégedve a krémmel amit vásároltam, pár nap használt után már sokkal simább volt a bőröm tőle. Meglepő volt hogy a pöttyök megmaradtak, de a bőröm sima tapintású lett. Mindenkinek tudom ajánlani aki ilyen bőrproblémával küzd.  Végre egy krém amitől jobban érzem magam a bőrömben. Az ára sem vészes, ennyit megér bárkinek hogy szebb legyen a kinézete.
  Örülök hogy rátaláltam a készítményre.
  Üdvözlettel: H. Zsuzsanna

Webáruház készítés